Luan me pronaren, kali shtiret si i ngordhur (Video)

Luan me pronaren, kali shtiret si i ngordhur (Video)

Angela Merkel trembet nga kamera 360° (Video)
Vazhdon garën me derë të hapur, pjesët e shkëputura i dalin jashtë (Video)

Shtiret sikur i ngordhur. Këtij kali mesa duket i pëlqen të luajë me pronaren e tij.
I quajtur Pinto nga Veriu i Texasit, kali shpesh shtrihet në shpinë, i ngrit këmbët dhe pretendon sikur ka ngordhur.
Sipas pronares së tij, e cila dëgjohet duke folur në video, kjo gjë është shumë e turpshme.

COMMENTS