Lotina, vajza e Lutfi Hazirit definitivisht është maturantja më e bukur (Foto)

Kush i dhuroj trëndafil në shtrat Këngës, vajzës së Lutfi Hazirit (Foto)
‘Engjëjt’ ndezin Shangain mes polemikave (Foto)

Vajza e nënkryetarit të LDK’së dhe kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri dhe këngëtares Mirvete Bajrami Haziri ka shëlqyer në mbrëmjen e saj të maturës

Është koha e përfundimit të maturave por këto mbrëmje janë edhe ana tjetër e medaljes, ku shumë të rinj, sidomos femra, tregojnë bukurinë e tyre.

Lotina Haziri ka shkëlqyer me bukurinë e saj në këtë mbrëmje.

Fotot janë postuar në facebook nga nëna e Lotinës, Mirveteja, e cila ka pasur edhe një mesazh për të gjithë.

“Lotina jonë arrite natën e maturës me sukseset më të mira. Sonte hapet rruga për vendime jetësore. Përkushtimi,vendosmëria, mirësjellja juaj na bënë krenarë ne të duam shumë babi, mami, motrat dhe vëllai!”, ka shkruar ajo në Facebook.

COMMENTS