Lorik Cana tashmë ka edhe një shok të ngushtë (Foto)

Cana tani ka shokun e ngushtë për shëtitje, bëhet fjalë për djalin e tij, Boiken, i cili po rritet dhe çdo ditë e kupton edhe më shumë të atin. Ai

Cana tani ka shokun e ngushtë për shëtitje, bëhet fjalë për djalin e tij, Boiken, i cili po rritet dhe çdo ditë e kupton edhe më shumë të atin.

Ai në vitin 2014 ka kurorëzuar lidhjen disavjeçare me bukuroshen italiane, Monika. Cana gendet me familjen e tij në Dubai, ku ka realizuar disa fotografi me djalin e tij gjatë shëtitjes.

1 vjetori i djalit im sot, je kuptimi i jetës ime dhe pasuria që Allahu më ka fal??!!! Të dua Boiken ??

A photo posted by Lorik Cana (@lorikcana) on

?????????

A photo posted by Lorik Cana (@lorikcana) on

L&B ??

A photo posted by Lorik Cana (@lorikcana) on

COMMENTS