Lori dhuron 1 mijë euro për shërimin e… (Foto)

Ajo është një artiste shumë e kërkuar dhe mjaft e suksesshme, por edhe bamirëse. Kjo është Lori që ndoshta nuk do ta pëlqejë kurrë faktin se ajo po

Ajo është një artiste shumë e kërkuar dhe mjaft e suksesshme, por edhe bamirëse.

Kjo është Lori që ndoshta nuk do ta pëlqejë kurrë faktin se ajo po bëhet lajm për arsye se ka dhuruar 1 mijë euro për gazetaren Sasa Hoda e cila i duhet një shumë e madhe parash për një tjetër ndërhyrje për sëmundjen e rrallë që ajo ka.

Vetë Sasa ka dashur ta falenderojë artisten publikisht për kontributin e saj/BS/.

COMMENTS