Loja ‘Tetris’ mund të përdoret edhe si terapi për … (Video)

Loja ‘Tetris’ mund të përdoret edhe si terapi për … (Video)

Ndizeni një gjethe Dafine në shtëpi dhe shikoni se çfarë do të ndodhë brenda vetëm 10 minutash (Video)
Sigurohen vaksinat për fëmijët

Tetris është një lojë mjaft e thjeshtë në të njëjtën kohë tejet imponuese.

Qëllimi i kësaj loje është që të rreshtohen kubet në mënyrë që të përshtatën me njëra tjetrën, në një rresht horizontal.

Kur plotësohet e tërë hapësira kubet zhduket dhe shfaqet një hapësire e re e zbrazët, kështu duke vazhduar lojën si prej fillimit.

COMMENTS