Lodrat e vjetra të fëmijërisë, mund të shiten mjaftë shtrenjtë (Foto)

Lodrat e vjetra të fëmijërisë, mund të shiten mjaftë shtrenjtë (Foto)

Një gjirafë përpiqet të luftojë kundër dy luanëve të uritur – por dështon (Foto)
Shtirej si pacient, i propozon martesë të dashurës infermiere (Video)

Platforma përmes internetit Go Social, mbledhë lodra të vjetra fëmijësh që nuk prodhohen më, teksa kërkesat për to janë shumë të mëdha.

Kukulla e një mashkulli me muskuj blihet për 100 euro, teksa një kalë me krah mund të blihet për 200 euro, ndërsa para të konsiderueshme sjellin edhe tiketat e ndryshme.

Po që se keni lodra të pluhurosura që qëndrojnë në sirtar, pastrojini dhe shikoni nëse po kërkohen të blihen.

Shumë koleksionues paguajnë shuma të mëdha, vetëm që të kenë disa nga këto objekte për fëmijë, që për ta kanë vlera të veçanta.

COMMENTS