Lista Serbe s’kthehet në qeveri, pret zgjedhje të reja në Kosovë

Lista Serbe s’kthehet në qeveri, pret zgjedhje të reja në Kosovë

Lista Serbe nuk shqyrton kthimin e saj në Qeverinë e Kosovës, ka thënë Igor Simiq. Ai ka theksuar për mediat serbe se kjo parti pret që në Kosovë t

Lista Serbe nuk shqyrton kthimin e saj në Qeverinë e Kosovës, ka thënë Igor Simiq.

Ai ka theksuar për mediat serbe se kjo parti pret që në Kosovë të ketë zgjedhje të parakohshme.

‘Nuk kemi frikë nga këto zgjedhje. Kemi fituar mbi 90 për qind të votave të serbëve në Kosovë dhe nëse shpallen me të vërtetë, do të fitojmë edhe më shumë, pasi qytetarët na besojnë’, tha deputeti i Lista Serbe.

COMMENTS