Lista e plotë e ministrave BDI – Aleanca për shqiptarët

Pas takimit mes Zoran Zaev- Ahmetit dhe Selës është përpiluar edhe lista e plotë e qeverisë së ardhshmë. Siç mëson portali TetovaSot nesër harmonizohe

Pas takimit mes Zoran Zaev- Ahmetit dhe Selës është përpiluar edhe lista e plotë e qeverisë së ardhshmë. Siç mëson portali TetovaSot nesër harmonizohen në takim të ri midis Zaev -Ahmetit dhe Selës dhe të henën dorëzohet në Kuvend programi qeveritar bashkë me kabinetin e ri.

1.Hazbi Lika- Zv kryeministër per Sistem Politik dhe Marredhënie midis komuniteteve

2. Bujar Osmani – Zëvendes Kryeminister për Bashkim Evropian

3. Adnan Jashari – Ministër për Drejtesi

4. Sadulla Duraku – Ministër për Ambient Jetesor dhe planifikim hapsinorë

5. Kuader nga Kerçova do ta drejtojë Ministrinë e Ekonomisë (redaksia jone posedon emrin, por per korrektesi nuk do ta zbulojmë)

6. Minister per Investime te huaja (Akoma nuk eshte përcaktuar)

Ndersa Aleanca për shqiptaret

1. Arben Taravari Ministër i Shëndetesisë

2. Vesel Memedi Minister i Vetqeverisjes Lokale (e pakonfirmuar)

COMMENTS