Lirimi i Haradinajt në ballinat e mediave më të fuqishme botërore (Foto)

Haziri nënshkruan kontratë për rindërtimin e stadiumit në Gjilan
SHBA dhe Koreja Jugore thonë se një raketë verikoreane ka dështuar

Lajmi për lirimin e Ramush Raradinajt ka zënë vend në disa nga ballinat e shumë mediave botërore.

Mediat e njohura si Washington Post, Reuters, Deutsche Welle, Fox News, RFI e shumë të tjera kanë raportuar për lirimin e Haradinajt.

Haradinaj ishte ndaluar në aeroportin e Baselit të Zvicrës në pjesën franceze dhe prej asaj kohe ka qëndruar në qytetin e Strasburgut.

Dhe, këtë të enjte përfundimisht Gjykata e Colmar, ka dhënë verdiktin duke mos e ekstraduar Haradinajn në Serbi ashtu siç kishin kërkuar autoritetet serbe, por duke e liruar atë.

COMMENTS