Liqeni që ‘avullohet’ gjatë natës

Cila është nëna, e cilat janë vajzat e saj? (Foto)
Iu kërkua të mos e prekte xhamin e akuariumit, si ndëshkim iu lëshua skena e sulmit të ‘peshkaqenit’ (Video)

Një liqen është ‘zhdukur’ brenda natës. Ngjarja e pazakontë ka ndodhur në Rusi.
Liqeni i ‘zhdukur’ Peschra 200 metra i gjerë dhe nëntë metra i thellë gjendej në afërsi të Maleve Urale.

Banorët lokalë, të habitur e të tmerruar nga ajo që ka ndodhur, përveç frikës që kanë ndjerë kur kanë parë se liqeni ishte zhdukur, kanë filluar të shpresojnë që ai do të rimbushet, ndonëse nuk e dinë se çka do të ndodhë me të.
E gjitha çfarë ka mbetur nga liqeni është një vrimë e vogël në tokë.

COMMENTS