Lindon vjen me hitin e ri (Video)

Pas suksesit me “Dale”, Lindon Berisha solli projektin “Summer luv”. Kjo këngë shumë ritmike pritet të kaloj sukseset e projekteve të kaluara dhe të shndërrohet në një nga hitet e momentit. Me tekst të vetë këngëtarit, “Summer luv” erdhi me një videoklip të veçantë nga Entermedia.

Pas suksesit me “Dale”, Lindon Berisha solli projektin “Summer luv”.

Kjo këngë shumë ritmike pritet të kaloj sukseset e projekteve të kaluara dhe të shndërrohet në një nga hitet e momentit.

Me tekst të vetë këngëtarit, “Summer luv” erdhi me një videoklip të veçantë nga Entermedia.

COMMENTS