Limoni ndimon këmbën tuaj (Foto)

Këmbë të shëmtuara dhe të plasitura, pas shumë shpenzimev parash, krema, ferkime me limë e shumë probukte duke u përpjekur të kërkoni diqka që të na j

Këmbë të shëmtuara dhe të plasitura, pas shumë shpenzimev parash, krema, ferkime me limë e shumë probukte duke u përpjekur të kërkoni diqka që të na jap efektin që ne duam. E vetmja gjë që ju mund të bëni është që të perdorni limonin në mënyrë që këmbët tuaja të zbuten përsëri.

Për këtë ju duhet vetëm një limon i cili duhet të jetë i madhë për ta mbuluar gjithë thembrën.

1. Së pari, ju duhet të prisni limonin në gjysmë dhe ju me engun e tij mund të përgatitni një limonadë për ju dhe familjen tuaj. Mos e hidhni lëkurën e limonit, pasi ju do ta përdorni atë për trajtimin e këmbëve.

2.Sigurohuni qe limoni nuk ka lëng në të.

3.Vendosni gjysmën e limonit direkt në këmbë. Ai duhet të përfshijë thembrën tuaj plotësisht.

4.Vishni çorape mënyrë që limoni te fiksohet në te njëjtin vend.

5.Lereni aty limonin së paku një orë, por për një rezultat akoma më të mire ju mund ta lini atë gjatë gjithë natës. Lëng limoni do të funksionojë si një solucion kimik dhe për të hequr lëkurën e vdekur dhe të plasaritur.

kembet-1

Pjesët plasaritura do te zhduken dhe thembrat e tua do të jenë shumë më të buta !

COMMENTS