Limoni dhe hudhra, kundër lythave

Limoni dhe hudhra, kundër lythave

Konsumimi i kanabisit tek adoleshentët shkakton edhe skizofreni (Video)
Vuani nga dhimbja e kokës, kapsllëku dhe ankthi? Ky është minerali që ju mungon

Ky ilaç është shumë i thjeshtë dhe vepron. Shëron lythat në mënyrë krejt natyrale.

Përbërësit: 1 thelb hudhër; Lëngun e gjysmë limonit; Trakë ngjitëse).

Përgatitja: Shtypeni thelbin e hudhrës, e masën e bashkoni bashkë me lëng limoni. Prisni disa minuta derisa përbërësit të bashkohen e më pas e aplikoni sipër lythave.

Ngjitni nga sipër traken ngjitëse dhe e lini të veprojë brenda natës.

COMMENTS