Liderët botërorë nënshkruajnë tekstin e luftës kundër terrorizmit

Samiti i shtatë liderëve botërorë që po mbahet në Taormina të Italisë duket se ka nisur me një nënshkrim. Presidenti francez Emmanuel Macron ka bër

Samiti i shtatë liderëve botërorë që po mbahet në Taormina të Italisë duket se ka nisur me një nënshkrim.

Presidenti francez Emmanuel Macron ka bërë të ditur se është nënshkruar teksti i luftës kundër terrorizmit, pikërisht në ditën kur terrori ka goditur Egjiptin sot.

Ai është shprehur i vendosur për të ndaluar këtë barbaritet.

“Të bashkuar dhe përkushtuar. Nënshkrimi i tekstit në luftën kundër terrorizmit që goditi sot sërish Egjiptin. Mendimet e mia janë me palët e prekura. Vendosmëria do të plotësohet për të ndaluar këtë barbaritet”, është shprehur Macron./A.i/

COMMENTS