LG sjell ekranin me pamje 5K (Video)

Snowden: Përmes një SMS-i qeveria fiton qasje në fotot, mesazhet dhe çdo gjë që keni në celular (Video)
Kukulla Ken: ‘Dua të behem baba’ (Video)

Monitori është shumë i përshtatshëm për Mac

Kompania LG ka sjellur teknologjinë më të re në ekranet e saj.

Ekrani ‘ultrafine’ i LG do të ketë pamje digjitale 5K, që i mundëson përdoruesit ta shohë pamjen si të ishte ‘live’.

COMMENTS