Lëvizja automatike e xhamit, argëtimi i fëmijës që priste në veturë (Video)

Lëvizja automatike e xhamit, argëtimi i fëmijës që priste në veturë (Video)

Kristen Hauck nga Alberta e Kanadasë, e ka shpërndarë videon ku shihet fëmija saj, që luan me xhamin e dritares së veturës. Derisa ishte duke

Kristen Hauck nga Alberta e Kanadasë, e ka shpërndarë videon ku shihet fëmija saj, që luan me xhamin e dritares së veturës.

Derisa ishte duke e pritur gjyshen që kishte shkuar për të blerë diçka, është mërzitur i vetëm dhe ka gjetur këtë formë të pazakontë argëtimi.

‘As që e kishte idenë, se gjyshja tij është duke e filmuar nga afër, ndërsa po luante me këtë pjesë automatizuar’, ka thënë Hauck lidhur me rastin.

Megjithëse është shumë qesharak, ky veprim nuk preferohet të imitohet, pasi mund të shkaktojë lëndime dhe sigurisht se lë shenja në xham.

COMMENTS