Leo Messi është dënuar me 21 muaj burgim (Video)

Një Gjykatë në Barcelonë ka dënuar me 21 muaj burg Leo Messin dhe babain e tij Jorge për evazion fiskal. Messi është gjetur fajtor për evazion fisk

Një Gjykatë në Barcelonë ka dënuar me 21 muaj burg Leo Messin dhe babain e tij Jorge për evazion fiskal.

Messi është gjetur fajtor për evazion fiskal gjatë viteve 2007, 2008 dhe 2009 dhe tashmë është dënuar ai dhe babai i tij.

Gjykata ka thënë se Messi nuk do të mbaj burg, por ai dhe babai i tij duhet të paguajnë 3.5 milionë euro.

“Unë isha i brengosur vetëm rreth futbollit. Nuk kam qenë në dijeni për gjërat tjera që kanë ndodhur”, është shfajësuar Messi.

“Unë vetëm kam nënshkruar pa shikuar se çfarë ka në dokumente, pasi i kam besuar babait tim dhe kurrë nuk kam menduar se ai do të më tradhtonte”

COMMENTS