Lëngu që lufton Diabetin (Foto)

Diabeti është një ndër sëmundjet më të zakonshme të kohëve tona. Por, kura për diabet mund të gjendet lehtë edhe te produktet që na dhuron natyra.

Diabeti është një ndër sëmundjet më të zakonshme të kohëve tona. Por, kura për diabet mund të gjendet lehtë edhe te produktet që na dhuron natyra.

Shkenca ka filluar ta pranojë dhe të demonstrojë që për sëmundjen e diabetit natyra bën mrekullinë e saj.

bamjet

Bima që ndihmon shumë të sëmurët me diabet është bamja. Shkencëtarët kanë arritur të dëshmojnë se bamjet zvogëlojnë nivelin e lartë të sheqerit në gjak.

Përgatitja është shumë e thjeshtë: lërini bamjet në një gotë me ujë gjatë gjithë natës dhe lëngun e fituar konsumojeni ditën e nesërme.

Ky ujë gjithashtu redukton rrezikun e kancerit, veçanërisht të zorrës së trashë. Uji i bamjeve duhet të konsumohet në mëngjes, me stomakun bosh.

COMMENTS