Lëngu i domates, ja pse është i shëndetshëm (Video)

Mësoni se cilat janë simptomat e helmimit në ushqim?
Konsumimi i pijeve me sheqer gjatë shtatzënisë rrit rrezikun e këtij problemi shëndetësor tek fëmija

Zakonisht konsumojmë salcë nga shishe të gatshme të blera në supermarket. Shumë prej nesh nuk e dinë se kur domatet konservohen dhe zihen më tepër acidet organike, ato bëhen inorganike dhe të dëmshme për trupin tonë.

Lëngu i freskët i domates përmban shumë sodium, kalium, kalcium, magnez, vitamina A dhe të tjerë elementë të nevojshëm.

COMMENTS