Lëngu i boronicës nuk shëron infeksionet urinare

Lëngu i boronicës nuk shëron infeksionet urinare

Konsumimi i një sasi të madhe lëng boronicash nuk është mënyra e duhur për të luftuar infeksionet e urinës, thonë udhëzimet e reja të projekteve nga o

Konsumimi i një sasi të madhe lëng boronicash nuk është mënyra e duhur për të luftuar infeksionet e urinës, thonë udhëzimet e reja të projekteve nga organizimi shëndetësor i Institutit Kombëtar për Shëndetin dhe Përkujdesjen e Kujdesit.

Edhe pse disa studime kanë pohuar se mund të ndihmojnë, studimi i fundit thotë se nuk ka asgjë të mjaftueshme për të rekomanduar atë, përcjell zico.tv

Në vend të kësaj, njerëzit duhet të pijnë shumë ujë ose lëngje dhe të marrin ilaçe kundër dhimbjeve.

Gjithashtu ata duhet të flasin me mjekun e tyre në mënyrë që ai të ju përshkruajë antibiotikë, por kjo s’do të thotë që këto barna janë gjithmonë të nevojshme.

Infeksionet e traktatit urinar zakonisht shkaktohen nga bakterie të ndryshme. Ndonjëherë trupi mund të vrasë bakteriet pa nevojën e mjekimit.

Simptomat e infeksionit urinar janë:

Dhimbje dhe djegie gjatë urinimit
Nevoja e shpeshtë për të urinuar
Urinë e errët, ose me aromë të keqe
Dhimbje në pjesën e poshtme të barkut
Ndjenjë që ju bën të dukeni si i sëmurë ose i lodhur.

COMMENTS