Lëng për frymëmarrje të lehtë

Lëng për frymëmarrje të lehtë

Kombinimi i këtyre frutave dhe perimeve përbën një zgjidhje ideale për të gjithë personat, që kanë problem me organet e frymëmarrjes. Përbërësit

Kombinimi i këtyre frutave dhe perimeve përbën një zgjidhje ideale për të gjithë personat, që kanë problem me organet e frymëmarrjes.

Përbërësit

2 molla
2 karrota
1 flegër e trashë limoni
kube akulli

Udhëzimet:

Të gjithë përbërësit lajini mirë me ujë të nxehtë dhe pastrojini.

Pritini në copa të vogla dhe bluajini në blender.

Para mbushjes me lëngun e përgatitur, në gotë vendosni kube akulli.

COMMENTS