Lemonadë me kivi dhe shalqi

Palëpeta t’mbushura me djath
Krepa me spinaq

45 ml. shurup kivi (ose liker kivi)

150 ml. lemonadë

90 ml. lëng shalqiri

45 ml. vodka

Për zbukurim një pjesë shalqi

Përzieni përbërësit në një miskues koktellash të mbushur me akull. Tundeni fortë dhe hidhni lëngun në një gotë. Zbukurojeni gotën me një copë shalqi.

COMMENTS