Lekaj pret në takim deputeten shqiptare në parlamentin Kroat

Lekaj pret në takim deputeten shqiptare në parlamentin Kroat

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj dhe deputeten shqiptare në Kroaci Ermina Lekaj-Perlaskaj. Me këtë rast ministri i Infrastrukturës tha se ne kr

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj dhe deputeten shqiptare në Kroaci Ermina Lekaj-Perlaskaj.

Me këtë rast ministri i Infrastrukturës tha se ne krenohen me komunitetin shqiptar të Kroacisë sepse gjithmonë ka mbështetur shtetin e Kosovës.

Sipas tij deputetja shqiptare në Kroaci përfaqëson shqiptarët kudo që janë.

Deputetja Lekaj-Perlaskaj tha se me ministrin Lekaj jkanë biseduar për bashkëpunimin më të thellë miqësor dhe sipas saj Kosova do të mbështet nga Kroacia. I pyetur nëse janë në lidhje farefisnore në mes vete ministri Pal Lekaj me deputeten Ermina Lekaj duke u bazuar në mbiemrin e njëjtë, ministri i Infrastrukturës tha se nuk janë asgjë në mes vete.

COMMENTS