Ledri Vula dhe Lumi B publikojnë ‘Krejt shokt e mi’ (Video)

Kënga e paralajmëruar nga dyshja Ledri Vula dhe Lumi B sapo u lansua. Ky projekt muzikor i titulluar ‘Krejt shokt e mi’ është punuar nga Bing Bang Beats, me tekst nga vet reperët dhe është finalizuar edhe me klip. Vlen të theksohet se videoja është punuar nga regjisori Valon Aziri.

Kënga e paralajmëruar nga dyshja Ledri Vula dhe Lumi B sapo u lansua.

Ky projekt muzikor i titulluar ‘Krejt shokt e mi’ është punuar nga Bing Bang Beats, me tekst nga vet reperët dhe është finalizuar edhe me klip.

Vlen të theksohet se videoja është punuar nga regjisori Valon Aziri.

COMMENTS