Lë veturën në autolarje, ia merr një i panjohur duke u prezantuar si i afërm

Lë veturën në autolarje, ia merr një i panjohur duke u prezantuar si i afërm

Policia e Kosovës përmes një komunikate për media bën të ditur se është vjedhur një veturë dje në Ferizaj. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 12:30. Ank

Policia e Kosovës përmes një komunikate për media bën të ditur se është vjedhur një veturë dje në Ferizaj.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 12:30. Ankuesi kishte lënë veturën në autolarje (me çelësa), kurse më vonë kishte shkuar një i panjohur për ta marrë makinën duke u prezantuar si i afërm i viktimës.

‘Ankuesi shqiptar ka raportuar se pasi e kishte lënë veturën e tij (me çelësa) për ta pastruar në një autolarje, një i dyshuar i panjohur duke u prezantuar si i afërm i ankuesit, e ka marrë veturën dhe është larguar në drejtim të panjohur’, thotë PK.

COMMENTS