Laptopi i parë me mbushje pa tela (Video)

Vajza 8 muajshe, ha gjithçka dhe peshon 17 kg (Video)
Kuriozitetet rreth korbit, si shpëtojnë nga ngordhja zogjtë? (Video)

Laptopi i kompanisë Dell, Latitude 72 85 është pajisja e parë e këtij lloji në botë, e cila mbështet mbushjen pa tela.

COMMENTS