Lansohet traileri i filmit kushtuar Britney Spearsit (Video)

Është publikuar traileri i 'Britney Ever After', film ky, kushtuar yllit botëror Britney Spears. Sekuencat konfirmojnë se jeta e Britneyt ka qenë një

Është publikuar traileri i ‘Britney Ever After’, film ky, kushtuar yllit botëror Britney Spears.
Sekuencat konfirmojnë se jeta e Britneyt ka qenë një rrëmujë dramatike e nxehtë.

Natasha Burnett është aktorja që do të luajë rolin e këngëtares dhe në të vërtetë filmi fokusohet në Britneyn e viteve 2000.

Në film nuk do të ketë asnjë shenjë nga lidhja e saj me Justin Timberlake, por pjesa tjetër do të jetë realiteti i jetës së 35 vjeçares, rënia dhe ‘ringjallja’ triumfuese e Britney-t.

Premiera e filmit do të jetë me 18 shkurt.

COMMENTS