Lakra e kuqe, një nga perimet më të pëlqyera (Video)

Lakra e kuqe është një nga perimet më të pëlqyera sidomos gjatë periudhës së dimrit. E pasur me veti ushqyese dhe me pak kalori, lakra e kuqe ka një sërë përfitimesh shëndetësore, rëndësia e të cilave është provuar.

Lakra e kuqe është një nga perimet më të pëlqyera sidomos gjatë periudhës së dimrit.

E pasur me veti ushqyese dhe me pak kalori, lakra e kuqe ka një sërë përfitimesh shëndetësore, rëndësia e të cilave është provuar.

COMMENTS