Lajthia dhe vlerat e saj (Video)

Lajthia dhe vlerat e saj (Video)

Këtë ndoshta nuk e keni ditur për bananet
Truku me fijet e çibritit zbulon a i keni mushkëritë të shëndetshme

Lajthia është një element shumë i rëndësishëm ushqimi në një dietë të ekuilibruar. Ajo ka disa veti të rëndësishme shëndetësore në mbrojtjen kundër sëmundjeve.

Ajo ka një kombinim të veçantë të acid oleik të proteinave, karbohidrateve dhe beta-sitosterolit. Lajthia dhe vaj i lajthisë janë një burim i mirë i vitaminës E, e cila është thelbësore për muskujt e zemrës dhe muskujt e tjerë të trupit duke i mbajtur të shëndetshëm.

Për më shumë ndiqeni storien në vazhdim:

COMMENTS