Lajme të rrejshme në portale, dënimi deri në 50 milionë euro

Shkëputet kontrata për dhënien me qira të Kalasë së Vushtrrisë
Erdogan e kërcënon Haradinajn, i fton kosovarët të protestojnë kundër tij

Qeveria gjermane të mërkurën ka miratuar dënimet, të cilat arrijnë shifrat deri në 50 milionë euro për të gjitha mediat online, të cilat në afat prej shtatë ditësh nuk heqin lajmet e rrejshme dhe fjalimet e urrejtjes.

‘Krimi i urrejtjes kundër të cilit nuk luftohet në mënyrë efikase paraqet rrezik të madh për shoqërinë e hapur, të lirë dhe demokratike’, ka njoftuar qeveria.

COMMENTS