LaFerrari Aperta (Video)

Në kërkim të thesarit prej 2 milionësh 4 persona gjejnë vdekjen (Video)
Motoçikleta nga e cila nuk mund të rrëzoheni kurrë (Video)

Ferrari ka zbuluar makinën e saj më të shpejtë të saj të konvertueshme dhe tashmë ajo është shitur.

E quajtur LaFerrari Aperta, është një supermakinë hibride.

COMMENTS