Labinot Tahiri: Do të votoj si më thotë AKR

Deputeti i AKR-së Labinot Tahiri ka thënë se Ramush Haradinaj e meriton të jetë në krye të Qeverisë së Kosovës. Por, i pyetur nëse do të votoj për Haradinajn kryeministër, ai ka thënë se d të votojë ashtu si do t’i thotë AKR dhe kryetari i saj Behgjet Pacolli.

Deputeti i AKR-së Labinot Tahiri ka thënë se Ramush Haradinaj e meriton të jetë në krye të Qeverisë së Kosovës.

Por, i pyetur nëse do të votoj për Haradinajn kryeministër, ai ka thënë se d të votojë ashtu si do t’i thotë AKR dhe kryetari i saj Behgjet Pacolli.

COMMENTS