Labi tronditet nga ajo që sheh në Ferizaj (Foto)

VIP-at shqiptarë maskohen për Halloween, a’i njihni?! (Foto)
Me lot në sy, Selena Gomez flet për herë të parë pas transplantit në veshka pranë vajzës që i dhuroi veshkën (Video)

Këngëtarit Labinot Tahiri, qyteti i Ferizajt i është dukur si të ishte në gjendje lufte.

Labi me të dal prej shtëpisë ka hasur disa njerëz të mbledhur para një kamioni, i cili po ndante ndihma në qytetin e Ferizajit.

Këngëtari i fton personat që po e sulmojnë të dalin e t’i ndihmojnë njerëzit në nevojë dhe mos të shpifin kundër tij.

COMMENTS