Labi i hallakatë vajzat, prezanton të vëllain (Foto)

Labi i hallakatë vajzat, prezanton të vëllain (Foto)

Labi në Instastory ka hedhur një fotografi ku shihet bashkë me vëllain e tij Atdheun. Që nga dalja nga televizioni ku punoi për 17 vite, u kthye në

Labi në Instastory ka hedhur një fotografi ku shihet bashkë me vëllain e tij Atdheun.

Që nga dalja nga televizioni ku punoi për 17 vite, u kthye në një nga personazhet më të komentuara.

Por, edhe lidhja e Labit me Qendresën dhe martesa e tij ishin gjithashtu dy nga fakorët që e kanë bërë prezantuesin të jetë në titujt e shumë medieve shqiptare.

E ngjashmëria mes tyre është e madhe, duke u ditur që janë vellëzër edhe nëse shihen nga larg.

COMMENTS