Labi e ka ‘gjetur’ kuptimin e fjalës të dua (Foto)

Këngëtari i njohur, tashmë dhe deputet në Kuvendin e Kosovës, është njëri ndër personazhet më të ndjekur në rrjetet sociale. Shpesh, ai publikon fo

Këngëtari i njohur, tashmë dhe deputet në Kuvendin e Kosovës, është njëri ndër personazhet më të ndjekur në rrjetet sociale.

Shpesh, ai publikon fotografi nga përditshmëria e tij ose aktivitet e ndryshme, megjithatë së fundmi, ka befasuar fansat me një shkrim me fjalë zemre, dedikuar dashurisë.

Ai e krahason dashurinë me limonin, duke cituar se ajo nuk duhet vetëm të shijohet e më pas të gjuhet, por të shijohet përjetësisht.

Duke e nisur dhe mbaruar me ‘të Dua’, Labi në këtë status dukej më i ndjeshëm se çdo herë tjetër që fansat janë mësuar ta shohin.

COMMENTS