Ky është vendi i bisedave të Morenës dhe Dafina Zeqirit (Foto)

Ky është vendi i bisedave të Morenës dhe Dafina Zeqirit (Foto)

Nuk është përfol asnjëherë se këto dy vajza kane ndonjë konkat të afërt më njëra tjetrën, por në Instagram ato tregohen shumë të afërta. Dafina ka

Nuk është përfol asnjëherë se këto dy vajza kane ndonjë konkat të afërt më njëra tjetrën, por në Instagram ato tregohen shumë të afërta.

Dafina ka kohë po jeton në Amerikë e nga atje sjell imazhe të shumta e rrethuar me miq dhe bashkëpunëtorë. Dafina thuhet që këto ditë do sjell një projekt por ende nuk ka konkretizuar se kur dhe se do jetë bashkëpunim apo këngë solo.

Ndërsa edhe Morena ndodhet në këtë periudhë larg Kosovës po edhe ajo siç është përfol pritet të sjell projektin e saj më të ri, por nuk dihet saktë se kurë.

Dy zeshkanet e bukura asnjëherë nuk i kemi parë bashkë, por raporti I tyre sipas këtyre komenteve qenka I mirë. Në këto imazhe që Dafina ka sjell, Morena ka lënë një koment shumë të ngrohtë duke I përkufizuar ato me zemra.

Rrjetet sociale apo Instagrami për shumë nga personat publik edhe pse fizikisht nuk janë takuar kjo mbetët mundësia dhe vendi I bisedave dhe treguesi i raporteve të tyre.

COMMENTS