Ky është transformimi i motrave Mustafa (Foto & Video)

Këndojnë që nga fëmijëria, por albumin e parë 'Mori Nanë' e kanë publikuar në vitin 1986. Kanë marr pjesë në shumë festivale e koncerte ndërsa kan

Këndojnë që nga fëmijëria, por albumin e parë ‘Mori Nanë’ e kanë publikuar në vitin 1986.

Kanë marr pjesë në shumë festivale e koncerte ndërsa kanë lansuar shumë albume. Bëhet fjalë për dy bilbila të këngës shqipe, motrat Safete dhe Sahide Mustafa.

Këngëtaret të cilat me zërin e tyre të ëmbël bënë për vete publikun e gjerë, përgjatë viteve kanë ndryshuar shumë në pamjen.

Kjo është përmbledhja e imazheve të motrave Mustafa ndër vite.

motrat-mustafa-1

motrat-mustafa-2

motrat-mustafa-3

motrat-mustafaaa

motrat-mustafa-4

motrat-mustafa-5

motrat-mustafa-6

motrat-mustafaa-ballinaa

COMMENTS