Ky është Tapeti i Kuq i ‘Zhurma Video Music Awards 12’ (Foto & Video)

Ky është Tapeti i Kuq i ‘Zhurma Video Music Awards 12’ (Foto & Video)

Mc Gima, shembulli më inspirues në estradë (Video)
Rita Ora për Billboard shfaqet plot stil (Foto)

Pak para nisjes zyrtare të spektaklit ‘Zhurma Video Music Awards 12’, yjet tashmë veç kishin filluar të vinin në Teatrin e Gjilanit në vendin ku do të mbahej spektakli.

Një prej pjesëve më mbreslënëse të eventit ZhurmaVMA12 ishte edhe tapeti i kuq, i cili i dhuroi qendrës së Gjilanit një pamje tejet elegante.

Mes të ftuarve që parakaluan aty, shumë prej tyre dukej se kishin gjetur mënyrën e duhur për të treguar diçka të veçantë me veshjen dhe pamjen e tyre. Kishte edhe prej atyre që për herë të parë shkelën tapetin e kuq të Zhurmës, e cila dhuroi një spektakël dhe krijoi një atmosferë të paharruar.

Intervistat e plota me artistët në tapet nga nikoqirja Albba Morina mund t’i ndiqni në videon e mëposhtme:

6

8

10

13

39

981117_1083166201750381_2752725267646761071_o

14311476_1083164971750504_754752674032464971_o

14324353_957820544361583_450067612415342235_o

14324497_1083166895083645_76879712534299208_o

14362472_1083163815083953_3726442532025283334_o

14362596_1083167181750283_8969836831526687125_o

14362617_1083165851750416_1813342797702713734_o

14372127_957814957695475_6124834296282930006_o

14379754_1083168095083525_5311253985121002005_o

14409400_1083168405083494_1112244616339139585_o

COMMENTS