Ky është populli ku gratë lindin deri 65 vjeç dhe nuk i zë asnjë sëmundje (Video)

Ky është populli ku gratë lindin deri 65 vjeç dhe nuk i zë asnjë sëmundje (Video)

Kur dikush ka ditëlindjen, urimi është: ‘U bëfsh edhe 100 vjeç’, apo jo? Por në komunitetin Hunza të thuash u bëfsh 100 vjeç, është pak. Për më shumë ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

Kur dikush ka ditëlindjen, urimi është: ‘U bëfsh edhe 100 vjeç’, apo jo? Por në komunitetin Hunza të thuash u bëfsh 100 vjeç, është pak.

Për më shumë ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS