Ky është fletëvotimi për zgjedhjet e 11 qershorit (Foto)

Ky është fletëvotimi për zgjedhjet e 11 qershorit (Foto)

Tragjike në plazh, mbyten dy vajza dhe një djalë në Shqipëri
KMDLNJ: Qytetarëve të Kosovës po iu shkelen të drejtat e njeriut në Shqipëri

KQZ ka prezantuar dizajnin e fletëvotimit për zgjedhjet jashtëzakonshme parlamentare të 11 Qershorit.

COMMENTS