Ky është droni i xhepit (Video)

Ky është droni i xhepit (Video)

Miranda Hashani 30 vite në skenë, organizon koncertin spektakolar të karrierës (Video)
Shitet për 3.8 milionë dollarë, i vetmi ekzemplar Aston Martin Vulcan (Foto)

FQ 17 W Drone është një pajisje që mund të futet në xhep, dhe entuziastët e këtyre produkteve tashmë janë të ngazëllyer, për shkak të kontrolleve FFV të kamerës dhe çmimit të lirë, prej vetëm 44.99 dollarëve.

COMMENTS