Ky është autobusi i së ardhmes, ka edhe mbushës për telefon (Video)

Duhet ta shihni patjetër këtë. Ky është autobus që në të ardhmen do të jetë pjesë e çdo qyteti. Ka mbushës elektronik për telefon si dhe wireless, gjithashtu nuk ka karrige të zakonshme siç jemi mësuar t’i shohim mirëpo ka kolltuqe, karrige të veçanta, dyer, e formë tejet moderne.

Duhet ta shihni patjetër këtë. Ky është autobus që në të ardhmen do të jetë pjesë e çdo qyteti.

Ka mbushës elektronik për telefon si dhe wireless, gjithashtu nuk ka karrige të zakonshme siç jemi mësuar t’i shohim mirëpo ka kolltuqe, karrige të veçanta, dyer, e formë tejet moderne.

COMMENTS