Kuvendi vazhdon punimet, nuk miratohen rekomandimet e opozitës

Kuvendi vazhdon punimet, nuk miratohen rekomandimet e opozitës

Kuvendi Kosovës po i vazhdon punimet me pikat e mbetura nga seanca e fundit plenare, në të cilën do të shqyrtohen pikat e pa papërfunduara. Deputet

Kuvendi Kosovës po i vazhdon punimet me pikat e mbetura nga seanca e fundit plenare, në të cilën do të shqyrtohen pikat e pa papërfunduara.

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk kanë miratuar rekomandimet e LDK-së dhe VV-së për rritjen e pagave nga ana e kabinetit qeveritar.

Në votim kanë marr pjesë 86 deputetë, 39 kanë votuar për ndërsa 45 kundër.

COMMENTS