Kuvendi sot sërish seancë për demarkacionin

Kuvendi sot sërish seancë për demarkacionin

Kuvendi i Kosovës sot mban seancë të jashtëzakonshme, ku në rend dite është ratifikimi i marrëveshjes për demarkacionin me Malin e Zi. Seanca është

Kuvendi i Kosovës sot mban seancë të jashtëzakonshme, ku në rend dite është ratifikimi i marrëveshjes për demarkacionin me Malin e Zi.

Seanca është paraparë të fillojë në ora 10:00.

Dje ka dështuar seanca, pasi nuk është arrit që të sigurohen votat e mjaftueshme për ratifikimin e marrëveshjes për kufirin shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

COMMENTS