Kuvendi i Kosovës mban seancë solemne për 9 vjetorin e Pavarësisë

Kuvendi i Kosovës mban seancë solemne për 9 vjetorin e Pavarësisë

Ambasadori O’connell uron Kosovën në nëntë vjetorin e Pavarësisë
Diaspora të përfaqësohet së paku me pesë vende në Kuvendin e Kosovës

Për nder të 9 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, sot mbahet seancë solemne e Kuvendit të Republikës së Kosovës. Seanca solemne është paraparë të mbahet në orën 15:00.

Për nder të kësaj dite, organizohet pritje shtetërore, në të cilën të ftuar janë edhe diplomatë të akredituar në Prishtinë.

Ndërkohë që në orën 18:00 presidenti i vendit Hashim Thaçi dhe kryeministri Isa Mustafa organizojnë pritje shtetërore për nder të kësaj feste.

COMMENTS