Kuvendi debaton për buxhetin 2018 (LIVE)

Kuvendi debaton për buxhetin 2018 (LIVE)

Thaçi: Kosova i bëri dy hapat më të mëdhenj për një të ardhme të sigurtë
Shqiptarë nga Prishtina, Shkupi e Çameria bashkohen në Morinë për Pavarësinë

Kuvendi i Kosovës mban seancë plenare, ku do të shqyrtojë për herë të parë Projektligjin për buxhetin e Kosovës për vitin 2018.

Në këtë seancë do të shqyrtohen edhe dy projektligje të tjera:

Projektligji për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për projektin e konkurrueshmërisë dhe gatishmërisë për eksport ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim dhe Projektligji për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për financim shtesë për Projektin për bujqësi dhe zhvillim rural ndërmjet Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim.

COMMENTS