Kuvajti heq nga kinematë filmin ‘E bukura dhe bisha’ (Video)

Kuvajti heq nga kinematë filmin ‘E bukura dhe bisha’ (Video)

Kida synon tregun ndërkombëtar – Ja kur i publikon projektet!
Ky është titulli i këngës së re të Leonora Jakupit (Foto/Video)

‘E bukura dhe bisha’ është shfaqur nëpër kinematë e Kuvajtit, vendit me shumicë myslimane që nga dita e enjte, por ata që kishin blerë bileta për ditët në vazhdim, morën një mesazh nga Kompania Kombëtare e Kinematografisë së Kuvajtit se shfaqja e filmit është anuluar për disa ‘vështirësi të paparashikuara’.

Për më tepër ndiqeni storien në vazhdim:

COMMENTS