Kush e bën të ndihet mirë Lorin (Video)

Kush e bën të ndihet mirë Lorin (Video)

Rrëfehet aktorja e njohur: u abuzova seksualisht, ende e kujtoj të qeshurën e tij
Voton për herë të parë edhe djali i Presidentit Thaçi, Endriti! Publikon foto nga momenti i votimit në Instagram (Foto)

‘Datë e veçantë’ projekti i fundit i këngëtares shumë të dashurë Lori, të cilinë e solli në bashkëpunim me Krenar Krasniqin.

E bukur, me zë të mrekullueshëm e të gjitha, por kushë e bënë që këngëtarja të ndihet shumë e emocionuar dhe e rrënqethë, atë mbetet ta shohim në intervisten e saj të dhënë për spektaklin ZhurmaVMA13.

COMMENTS