‘Kush punon gabon’, qeshni me gabimet e fytyrave publike nëpër intervista (Video)

‘Kush punon gabon’, qeshni me gabimet e fytyrave publike nëpër intervista (Video)

n’ZOOM ka mbushur 1 vit që kur ka filluar. E, për nder të 1 vjetorit ju sjell një edicion special, përcjell zico.tv Një talk show me disa fytyra publike dhe disa storje përmbledhëse. Nuk mungojnë as gabimet gjatë xhirimeve. Provoni të mos qeshni me to

n’ZOOM ka mbushur 1 vit që kur ka filluar.

E, për nder të 1 vjetorit ju sjell një edicion special, përcjell zico.tv

Një talk show me disa fytyra publike dhe disa storje përmbledhëse.

Nuk mungojnë as gabimet gjatë xhirimeve.

Provoni të mos qeshni me to

COMMENTS