Kush është aktorja shqiptare që ka qenë pjesë e serialit ‘100 Vitrinat’ (Foto)

Kush është aktorja shqiptare që ka qenë pjesë e serialit ‘100 Vitrinat’ (Foto)

​Telefilmi italian '100 VITRINAT' fitoi zemrat e publikut shqiptar edhe pse u duke se po zgjaste në një pafundësi pjesësh. Por ajo që nuk dinim ësh

​Telefilmi italian ‘100 VITRINAT’ fitoi zemrat e publikut shqiptar edhe pse u duke se po zgjaste në një pafundësi pjesësh.

Por ajo që nuk dinim është se në mesin e aktorëve të famshëm italianë ishte dhe aktorja shqiptare Egla Ceno.

Në atë kohë ajo nuk ishte shumë e njohur në vend dhe me modesti ka pranuar se në telefimin italian iu dha një rol i vogël.

Këtë të pathënë për jetën e saj Egla e ka rrëfyer në emisionin e pasdites ‘Rudiana’.

‘Jetoja në fshatin ku ato kishin teatrot, si mund të rrija unë pa e provuar. Audicone, audicione, derisa në fund më dhanë një rol të vogël. Kam punuar dhe në backtage, kam ruajtur kontaket, ishte një eksperiencë fantastike’, u shpreh ajo.

COMMENTS